For dig, der vil tage din NLP eller Enneagram viden, til næste niveau!

Et assistent forløb er for dig, der ønsker at integrere dine NLP eller Enneagram kompetencer, på et endnu dybere plan og  som ønsker at assistere andre i deres udvikling.

Krav
Du skal, udover viljen og lysten til at støtte op om andres menneskers udvikling og proces, have gennemført og bestået den NLP eller Enneagram uddannelse, som du ønsker at assistere på (eller tilsvarende hos anden udbyder).

På modulerne
På modulerne skal du agere rollemodel og støtte kursisterne i deres proces samt støtte holdets træner i div. praktiske opgaver. På første modul skal du have udfyldt ”målsætning med assistent forløbet”, som du får tilsendt på mail inden forløbet starter. Holdets træner vil holde møde med dig og evt. andre assistenter på 1. modul, hvor I forventningsafstemmer endeligt.

Mellem modulerne
Du skal afsætte tid mellem hvert modul, så du kan være til rådighed for holdet 1-2 gange mellem hvert modul på øveaftner. Datoer, tid, sted og form aftales med deltagerne på 1. modul.

Coaching forløb
Min samarbejdspartner Bettina Hjorth-Hartmann tilbyder individuelle coaching forløb i forbindelse med dit assistentforløb. Forløbet er frivilligt og du kan kontakte Bettina direkte for mere info og pris på mail: kvalitetilivet@gmail.com.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til assistent forløbet på vores NLP og Enneagram uddannelser, er du altid velkommen til at kontakte os

Kontakt mig

Ja tak, ansøg om plads som assistent! 

Vælg forløb:(Skal udfyldes)
Enneagram Practitioner
Enneagram Master
NLP Practitioner
NLP Master

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Evt. firmanavn

Evt. besked