Enneagram Business Practitioner

Viden om Enneagrammet, kan have en afgørende forskel i din kommunikation og relation til dig selv og til andre mennesker. Enneagrammet giver dig indsigt i menneskers dybereliggende motiver og øger respekten, ydmygheden samt effekten af menneskers forskelligheder og ressourcer. Læs mere om Enneagrammet her.

Udbytte

Uanset om du vil bruge Enneagrammet som privatperson eller i dit professionelle liv, er der stort udbytte at hente, til begge livsområder.

Du vil blandt andet opnå:

 • Bedre anvendelse af dine personlige styrker og ressourcer
 • Forbedret dine samarbejdsevner, også med dem du oplever er svære at samarbejde med i dag
 • Styrket dit personlige lederskab
 • Større forståelse og tolerance for andre mennesker
 • Styrket din kommunikationen til mange typer af mennesker, også dem som du i dag har svært ved at kommunikere med
 • Værktøjer til at ændre uhensigtsmæssige mønstre
 • Større grad af selvindsigt og selvrefleksion
 • Bedre evne til at evaluere og udvikle dig selv


Krav

For at deltage på en Enneagram Practitioner, kræver det en vilje og et ønske om at arbejde seriøst og ærligt med dig selv og din egen udvikling. Det vigtigste er, at du er motiveret og er klar til udfordre dig selv og træde ud af din komfortzone.  Det er et intensivt forløb, og der er meget nyt stof. Derfor er det også vigtigt, at du prioriterer at være til stede alle de dage undervisningen foregår. At være fraværende en enkelt dag gør en stor forskel i forhold til at kunne følge resten af forløbet.

Mellem modulerne

Da Enneagrammet i høj grad er noget, som foregår i dig og mellem menneskeren anbefaler jeg minimum 30 timer til selvstudie og øvegrupper. Det er min erfaring, at dét timeantal sikrer en god implementering og maximalt udbytte af uddannelsen.

Formålet med øvegrupper er, at du får mulighed for at arbejde i dybden med de værktøjer, du får på uddannelsen, så du på den måde får mulighed for at få indarbejdet og integreret teorien til færdigheder.

Selvstudie er også en rigtig god idé og kan både være refleksioner fra den udleverede kursusmappe, egne refleksioner og observationer samt bevidst anvendelse af stoffet i din hverdag.


Målgruppe

For dig, som ønsker at øge forståelsen, kommunikationen og samarbejdet med andre mennesker, samt ønsker større forståelse for, og værktøjer til at arbejde med, dine egne tanke- og handlemønstre.


Form

Vi lægger stor vægt på, at værktøjer og indsigter integreres til praktisk anvendelse i hverdagen, så du ikke bare går fra uddannelsen med en mappe og en god oplevelse, men med læring, som vil følge dig og udvikle dig gennem hele livet. Derfor er undervisningsformen er en kombination af teoretiske oplæg og praktiske øvelser, så du får mulighed for at udforske og integrere stoffet i praksis.

For at sikre den højeste kvalitet af undervisningen og sikre størst muligt udbyttet for dig, vil der max være 15 kursister pr. hold. Udover din underviser, vil der også være uddannede assistenter, til at støtte dig, undervisningen og de individuelle processer.


Modul 1 – Intro til Enneagrammet

På dette modul vil du blive introduceret til Enneagrammet som udviklingsværktøj. Du vil få gennemgået de 9 typer med henblik på at finde din egen type og genkende mønstre fra private og professionelle relationer. Du vil også lære om de tre centre som har stor indflydelse på vores samarbejde og måde at kommunikere og handle på.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Introduktion til de 9 enneagramtypers styrker og motivation
 • Enneagramtypernes reaktion på overskud og pres
 • De 3 centre (hoved, hjerte, krop) og deres samspil på arbejdspladsen
 • Afbalancering og integration af de tre centre
 • Typernes sociale stil


Modul 2 – Enneagrammet og instinkter

På dette modul går vi i dybden med de tre instinktive varianter, som har stor indflydelse på vores fokus og vores måde at udleve mønstret på. Du vil få indsigt i hvilket instinkt, der er det primære for dig samt hvilken indflydelse det har på dig og dine relationer.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Grundig gennemgang af instinktive varianter
 • Afbalancering af instinkter
 • Countertypes og typernes passioner


Modul 3 – Enneagramtypernes skyggesider

På dette modul arbejder vi med at afbalancere dine styrker og hive fat i glemt potentiale, så det igen får plads i lyset. Du vil få øje på hvilke sider du med fordel kan dyrke mere eller dæmpe og afbalancere. Med udgangspunkt i Enneagrammet, skyder vi genvej til at åbne op for nye sider af dig selv.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Lyse og mørke skygger
 • Dine sociale masker
 • Enneagrammet og Joharis Vindue
 • Integration og afbalancering af skyggesider
 • Typernes konflikthåndteringsstil


Modul 4 – Enneagrammet og udviklingsvejen

På dette modul går vi i dybden med udviklingsvejen for de 9 mønstre, og hvordan du kan bruge Enneagrammet som aktivt udviklingsværktøj videre i dit liv.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Udviklingsvejen for de 9 typer
 • Enneagrammet som udviklingsværktøj
 • Hvad kan de enkelte typer med fordel arbejde med
 • Udviklingskatalog for typerne
 • Udarbejdelse af egen udviklingsplan


Modul 5 – Certificering som Enneagram Business Practitioner

På dette modul vil du blive certificeret Enneagram Practitioner, såfremt du opfylder kravene. Du kan læse mere om kravene i studieguiden, som du får udleveret 1. dag på uddannelsen.

 • Skriftlig og praktisk certificering som Enneagram Practitioner

iea

Ja tak, tilmeld mig straks! Så jeg sikrer mig en plads på Enneagram Practitioner!

UDSOLGT! Datoer for 2019 er på vej.

Modul 1 – 3 dage
10.-12. januar 2018 kl. 09.00-16.00

Modul 2 – 2 dage
08.-09. februar 2018 kl. 09.00-16.00

Modul 3 – 2 dage
08.-09. marts 2018 kl. 09.00-16.00

Modul 4 – 2 dage
12.-13. april 2018 kl. 09.00-16.00

Modul 5 – 2 dage
03.-04. maj 2018 kl. 09.00-16.00

HVOR: Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre

UNDERVISER: Christel Seierø – Enneagram Træner

DIN INVESTERING: 18.995 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer materiale, 11 dages undervisning, kaffe, te og en let frokost.

LÆS BETALINGSBETINGELSER

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Evt. firmanavn

Evt. besked og faktureringsoplysninger

Det er aldrig kedeligt at høre Christel formidle – du ville bare have mere. Hun formår at ramme dig lige præcis via den læringsstil du foretrækker eller den som Christel gerne vil udfordre. Hun er ekspert i Enneagrammets 9 typer og det mærker du i hendes formidling. Christel er provokerende, spørgende, omsorgsfuld, empatisk, ‘for meget’, tilbagetrukket, hensynsfuld, højtråbende, lyttende etc. – alt sammen til rette tid. Christel kan være det hele, og hun bruger det aktivt i sin formidling. Med stor fordel. Stoffet går direkte ind.
Jeg kender ingen som Christel, der formår at formidle så fremragende både via det verbale sprog og det non-verbale sprog. Sidstnævnte er hun også enormt skarp til at aflæse.
Jeg er især glad for Christels måde at skabe refleksion hos mig. Det er derfor naturligt for mig, at give Christel de bedste anbefalinger.
Dorte Eilsø, Selvstændig træner & coach
Christel har jeg fuldt igennem en del år efterhånden og har taget både Enneagram og NLP Practitioner hos hende. Jeg har prøvet en række af de andre instruktører indenfor området og Christel er en klasse for sig, i den øverste elite. Hendes evne til at flytte mennesker er helt unik. Jeg kan kun give mine dybeste og varmeste anbefalinger.
Henrik Povlsen, Coach med speciale i stress og forandringsledelse
Både som person og underviser brænder Christel for at formidle sit stof og formår til mindste detalje at gøre det med en særlig dybde og med seriøs, kærlig, passioneret og humoristisk gennemslagskraft. Christel giver den enkelte plads og tager på naturlig vis lederskab overfor holdet – det ligger hende helt naturligt at tage ansvar for fælleskabet, skabe tryghed og vurdere både holdet og den enkeltes behov fra dag til dag.
Janne Lund Jespersen