NLP Body Language Practitioner

Profile of human head with visible brain. Vector

En NLP Body Language Practitioner er for dig, der ønsker at styrke din verbale og nonverbale kommunikation og relation til andre mennesker.

Hos NLP & Enneagrammet Kursuscenter får du, udover alt det du får på en almindelig NLP Practitioner, også al den viden jeg har om kropssprog og de 7 grundfølelser, som kan aflæses i ansigtet. Det betyder, at du efter uddannelsen vil være mindst lige så stærk i din nonverbale kommunikation, som din verbale.

Med en NLP Body Language Practitioner vil du blandt andet få:

 • Effektive værktøjer til at skabe varige forandringer hos dig selv og andre
 • Større grad af selvindsigt og anvendelse af personlige styrker
 • Større grad af selvledelse og selvmotivation
 • Styrket din evne til at aflæse andres nonverbale signaler
 • Aflæse om nonverbale signaler stemmer overens med det, der bliver sagt
 • Styrket din evne til at skabe kemi og sunde relationer med mange forskellige typer af mennesker (også dem du i dag finder vanskelige)
 • Værktøjer til at nå dine mål på en konstruktiv og helhedsorienteret måde
 • Opnå større integritet og balance i dit private og såvel som professionelle liv
 • Adgang til ressourcefulde tilstande, når du har brug for det, istedet for at opleve dine følelser stikker af med dig
 • Afklaring af dine værdier og derigennem træffe bedre valg på baggrund af dette
 • Værktøjer til ændring af gamle og begrænsende overbevisninger

Krav

For at deltage på en NLP Body Language Practitioner, kræver det en vilje og et ønske om at arbejde seriøst og ærligt med dig selv og din egen udvikling. Jeg tager udgangspunkt i, at du må starte med dig selv, for at forstå andre mennesker endnu bedre og derigennem forbedre din kommunikation og relation til andre.

Udover de 15 dages undervisning skal du sætte tid af mellem modulerne, til at arbejde med at integrere stoffet – i mindre grupper med andre fra holdet, samt selvstudie. Jeg anbefaler minimum 30 timers selvstudie og øvegrupper, for at opnå størst muligt effekt og udbytte af uddannelsen. De 30  timer er et krav, hvis du ønsker at fortsætte på NLP Master.

Målgruppe

Uddannelsen  er for dig, som ønsker at øge forståelsen, samt styrke kommunikationen og samarbejdet med andre mennesker. Det er for dig, som ønsker effektive redskaber, til at arbejde med din egen udvikling, dine tanker, dine følelsesmæssige tilstande, dine handlemønstre og vaner til at øge dine præstationer og personlige gennemslagskraft.

Form

Vi lægger stor vægt på, at de værktøjer og indsigter du får på uddannelsen integreres til praktisk anvendelse i din hverdag, så du ikke bare går fra uddannelsen med en mappe og en god oplevelse, men med læring, som vil følge dig og udvikle dig resten af livet. Derfor er undervisningsformen også en kombination af teoretiske oplæg og praktiske øvelser, så du får mulighed for at udforske og integrere stoffet bedst muligt. Det betyder, at du allerede fra første modul går fra uddannelsen med redskaber du kan anvende i praksis.

For at sikre kvaliteten af undervisningen og dit udbytte, vil der max være 15 deltagere pr. hold. Udover din underviser, vil der også være uddannede assistenter, til at støtte undervisningen og din personlige udvikling.

Modul 1 – Grundstenene i NLP

På dette modul lærer du at styrke din evne til at aflæse andre menneskers verbale og nonverbale signaler samt, hvad du med fordel kan være opmærksom på, for at skabe en god og konstruktiv en dialog. Du lærer desuden hvordan din hjerne optager subjektiv information og hvordan du kan arbejde med dine tanker for at få adgang til mere ressourcefulde tilstande, når du har brug for det. Du får også effektive kommunikationsredskaber, så du kan nå flere forskellige typer af mennesker, med dit budskab – også dem du har svært ved at nå i dag.

Vi arbejder blandet andet med:

 • NLP’s baggrund og historie
 • Verbal og nonverbal aflæsning af andre mennesker
 • Aflæsning af dig selv – hvilke signaler sender du
 • Dit nonverbale førstehåndsindtryk
 • Etablering af baseline ifm. aflæsning af kropssprog
 • Hvordan du kan skabe endnu bedre kemi med andre mennesker
 • Selvledelse
 • Effektive kommunikationsredskaber

Modul 2 – NLP som forandringsværktøj

På dette modul kommer du til at arbejde med, hvordan du kan bruge NLP til at støtte og hjælpe andre mennesker. Vi arbejder også med, hvordan du kan bruge sproget mere bevidst til at få dine budskaber klart og tydeligt igennem og til at perspektivere problemstillinger, så du lettere finder løsninger og muligheder.

Vi arbejder blandet andet med:

 • Hvordan du kan arbejde med din følelsesmæssige tilstand, så den støtter dig
 • Indsigt i de 7 grundfølelser, som kan aflæses i ansigtet, baseret på Paul Ekmans forskning
 • Feedback former samt hvordan du bruger feedback konstruktivt
 • Effektiv spørgeteknik til at udfordre perspektiver og begrænsende tanker hos dig selv og andre
 • Bevidsthed om, hvordan du bruger sproget til at programmere dig selv og andre

Modul 3 – NLP og dine ressourcer

På dette modul vil du blandt andet lære, hvordan du kan få adgang til de ressourcer du rummer, når du har brug for det. Hvordan du, med effektive værktøjer, kan trække på ressourcer i dig selv, som understøtter det du ønsker at opnå. Vi arbejder også med at bevidstgøre dine successtrategier, motivationsstrategier samt ændring af strategier, som ikke længere er hensigtsmæssige for dig. Du får desuden effektive værktøjer til at nå dine mål på en effektiv og helhedsorienteret måde.

Vi arbejder blandet andet med:

 • Værktøjer til at løse og afbalancere indre konflikter
 • Værktøjer til at opnå større integritet og balance i dit liv
 • Ændring af dine uhensigtsmæssige vaner og ukonstruktiv adfærd
 • Afdækning af dine motivations- og successtrategier
 • Værktøjer til at nå dine mål på en helhedsorienteret måde
 • Hvordan din tidsopfattelse har indflydelse på din evne til at nå dine mål


Modul 4 – NLP og transformation

På dette modul går vi i dybden med det, der driver dig, motiverer og demotiverer dig. Vi afdækker dine værdier, så du i højere grad kan leve i overensstemmelse med dem og træffe gode og konstruktive valg. Vi arbejder med dine begrænsende overbevisninger, så de i højere grad støtter dig. Vi går også et lag dybere i, hvordan du kan bruge din underbevidsthed ressourcefuldt samt, hvordan du kan programmere dig selv og andre positivt via sproget.

Vi arbejder blandet andet med NLP værktøjer som:

 • Afdækker dine værdier
 • Giver dig opmærksomhed på, hvordan du i højere grad kan leve i overensstemmelse med dine værdier
 • Transformerer dine begrænsende overbevisning
 • Implementerer overbevisninger, som i højere grad støtter dig
 • Positiv programmering af dig selv og andre

Modul 5 – Certificering som NLP Body Language Practitioner

På dette modul, vil du blive certificeret NLP Body Language Practitioner, såfremt du opfylder kravene. Du kan læse mere om kravene i mappen, som du får udleveret første dag på uddannelsen.

 • Skriftlig og praktisk certificering

UDDANNELSEN ER GODKENDT EFTER NLP FORENINGENS STANDARDER.

Ja tak, jeg er klar til at skabe positive forandringer! 

Modul 1
19.-21. august 2020 kl. 09.00-16.00

Modul 2
16.-18. september 2020 kl. 09.00-16.00

Modul 3
07.-09. oktober 2020 kl. 09.00-16.00

Modul 4
04.-06. november 2020 kl. 09.00-16.00

Modul 5
02.-04. december 2020 kl. 09.00-16.00

HVOR: Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre

DIN UNDERVISER: Christel Seierø – NLP Master Trainer

DIN INVESTERING: 22.995 kr. ekskl. moms. Prisen inkluderer 15 dages undervisning, materiale, kaffe, te og en let frokost.

LÆS BETALINGSBETINGELSER

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Evt firmanavn

Evt. besked og faktureringsoplysninger

Jeg har oplevet, at arbejdet med NLP, effektivt kan løsne fastspændte situationer, give en stærk personlig indsigt, samt tydeligt belyse hvorfor man gør som man gør.
Som chef for en af Danmarks allerstørste og mest succesfulde karateklubber, både set i elite øjemed og bredde perspektiv, møder jeg dagligt mange udfordringer der skal løses. Udfordringerne findes på mange forskellige planer, for mit arbejde består i at vedvarende skabe udviklende rammer for mennesker der bryder grænser, der vil være succesfulde, eller der blot vil finde troen på sig selv.
NLP uddannelsen har været med til at give mig konkrete værktøjer til at holde retningen, og navigere – selv i stormvejr. Jeg kan varmt anbefale NLP Practitioner hos Christel.
Allan Kjærsgaard, Cheftræner, Greve Karate
Christel er en super dygtig underviser og hun er virkelig en ekspert på områderne NLP og Enneagrammet. Det har været en fornøjelse at tage NLP Practitioner hos Christel og jeg håber på at deltage i din undervisning igen. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger
Maria Hummelshøj Mogensen
Da jeg kom ind til Christel havde jeg lige været igennem en hård periode i mit liv.
Jeg var lige gået fra min kæreste på daværende tidspunkt, var selvstændig (jeg kunne se min indkomst bare dalede langsomt. Til sidst lavede jeg en omsætning på 8000 om måneden). Jeg manglede retning i livet og havde en følelse af, at jeg ikke kunne være mig selv.
Christel formidlede NLP på sådan en måde, at det ændrede mit liv! Jeg fandt ud af, at jeg gerne ville lave et fællesskab med mennesker, der gerne ville blive inspireret til en sundere hverdag. Jeg fandt ud af, at jeg er god nok, hvilket jeg ikke har følt hele mit liv.
Før jeg mødte min nuværende kæreste, krævede det én ting, og det var min indre egentilstand. Det betød, at jeg lige pludselig fik overskud igen og stille og roligt kom jeg i fællesskab med de andre på uddannelsen, som jeg ikke ville være foruden, slet ikke igennem en af de sværeste faser i mit liv.
Jeg kunne blive ved med at skrive, fordi det for mig var livsændrende.
Jeg håber du tager ud til Christel og hører hende live, hun er en af de mest engagerede formidlere jeg har mødt i mit liv og hun formår at få budskabet over kanten.
Josef Martin Vorre Markussen, Personlig træner & kostvejleder
Christel er en særdeles kompetent og engageret underviser. Hendes faglighed er så velfunderet, at jeg bare kunne suge til mig i en tryg og positiv læringsproces. Hun brænder tydeligvis for det, hun laver – og er samtidig en rigtig dygtig formidler. Mit NLP Practitioner forløb med Christel blev til en helt særlig tid i mit liv, og det indlærte forankrede sig så solidt, at det blev en integreret del af mit mindset.
Regitze Victor
Jeg har blandet andet taget NLP Practitioner hos Christel og kan på det varmeste hendes uddannelser. Christel er en fantastisk underviser og inspirator – dygtig, kompetent og yderst karismatisk. Hun underviser med hjertet – med en indlevelse og empatisk tilgang til både emnet samt deltagerne på sine uddannelser. Jeg glæder mig til, at jeg igen kan finde tid til at sidde på skolebænken, med hende som underviser!
Katrine Bille Andersen, Selvstændig og ejer af Re8ources