Christel Seierø – Ejer og Master Trainer

Jeg har arbejdet med undervisning og udvikling af mennesker, som intern og ekstern konsulent siden 2000. Først med udgangspunk i salg og senere med udgangspunkt i NLP, Enneagrammetog nonverbal kommunikation.

Jeg startede som selvstændig erhvervsdrivende i 2009, er certificeret Enneagram og NLP Master Trainer og har taget en række kurser og uddannelser inden for kropssprog og nonverbal kommunikation blandt andet hos Paul Ekman Group.

Jeg brænder for at gøre læring til praksis, så du ikke bare får en mappe og inspirerende kursusdage, men oplever en reel ændring i din hverdag. Et meget vigtigt nøgleord for mig er BALANCE. Det gælder i alt jeg laver.

Som underviser er jeg kendt for min autenticitet, mit engagement og nærvær. Det er meget vigtigt for mig hele tiden at holde min vide opdateret inden for mine tre kernekompetencer: NLP, Enneagrammet & Kropssprog. Derfor uddanner jeg mig også selv løbende

Du kan læse hele mit CV her.

Referenceliste: Region Hovedstaden, Rovsing Management, home, Electrolux, Rigspolitiet, Movia, Carlsberg, Dansk Reklamefilm, Abacus Medicine, DR, FL Smidth, Århus Kommune, Svendborg Kommune, Greve Kommune Søndagsavisen, TDC, Top Danmark, Min a-kasse, Greve Karate, Hotri Storkøkken, AH Sport, Beat A/S, Call Me, Professionshøjskolen Metropol, HK Stat, Danske Bank, Jobindex, SOS International, Coloplast, Ørsted, Springcenter Nærheden, DAC.