Mød mine samarbejdspartnere

Jeg har en række samarbejdspartnere, som jeg er meget stolte af at arbejde sammen med. Du kan læse mere om dem her.

Bettina Hjorth-Hartmann
Certificeret NLP & Enneagram Træner, HR- & Mastercoach

Bettina er assisterende træner på flere af Enneagram- samt NLP-uddannelserne. Hun faciliterer derudover vores NLP og Enneagram træningsaftener.

Bettina underviser og støtter mennesker i at finde egne ressourcer, med inddragelse af værktøjer fra NLP og Enneagrammet.

Bettina er uddannet NLP- & Enneagram Træner og HR-coach. Derudover er Bettina certificeret hos Integrative Enneagram Solutions og kan som akkrediteret tilbyde facilitering af den validerede Enneagramtest IEQ9.

Kontakt Bettina på mail: kvalitetilivet@gmail.com

Henriette Høeg
Ejer af Coachingzonen, Stress- og Trivselskonsulent

Henriette Høeg er vores samarbejdspartner på alt, der har med stress og trivsel at gøre.

Henriette Høeg har siden 2006 drevet Coachingzonen, og arbejder som stresscoach, stressrådgiver, underviser og supervisor. Hun har specialiseret sig i at skabe trivsel og arbejdsglæde samt forebygge og håndtere stress.

Henriette er Certificeret Stresscoach, NLP og Enneagram Træner, Udviklings- og Proceskonsulent. Hun afholder stresskurser og tilbyder stresscoaching og rådgivning til virksomheder og privatpersoner.

www.coachingzonen.com

Morten Gelbek
Ejer af NLP Aalborg, NLP & Enneagram Træner

NLP Aalborg er vores jyske samarbejdspartner, hvis du ønsker kurser og uddannelser i Jylland.

Morten Gelbek har arbejdet med mennesker og forandring igennem mere end 15 år, og etablerede i 2008 NLP Aalborg, som tilbyder kurser og uddannelser indenfor NLP, Enneagrammet og Mindfulness.

Morten er certificeret Master Coach, NLP og Enneagram træner og Mindfulness instruktør. Han har desuden et utal af andre kurser og uddannelser bag sig, bla. certificeringer fra Anthony Robbins’ Life Mastery University og Oneness University i Indien.

www.nlpaalborg.dk

Tina Hjortshøj Bilsbo
Underviser i public speaking, Stemme- & Master Coach

Be by Bilsbo er vores samarbejdspartner på performancetræning og public speaking.

Tina Bilsbo Hjortshøj tilbyder målrettet og individuel træning i, hvordan du behersker og styrker din evne til at trænge igennem, styrke dit budskab og være bevidst om dine virkemidler og din stemme.

Tina har de seneste år specialiseret sig i værtstræning og har gjort nogle af Danmarks bedste radio- og TV værter endnu bedre. Derfor har Tina også suppleret med en uddannelse som mastercoach og stemmecoach. Det har samlet set givet et unikt erfaringsgrundlag og perspektiv, som Tina begejstret deler ud af.

www.bilsbo.dk

Sanne B Lund
Service & Adfærds Entusiast 

Sanne B er vores samarbejdspartner på DiSC og adfærdsdesign.

Hun hjælper alle størrelser virksomhed til en bedre adfærd. Særligt har Sanne B en stor passion for serviceniveauet i Danmark, og bruger derfor en stor del af sin tid på at gøre din virksomhed til et sted, hvor kunderne kommer igen.

Sanne B er selvstændig konsulent og er desuden partner i Wiley everything DiSC. Hun er desuden uddannet i adfærdsdesign. Sanne B er blandt andet kendt for “God service og menneskelige kompetencer kan ikke downloades i App Store”.

www.sanneb.dk