Enneagram Business Practitioner

Viden om Enneagrammet, kan have en afgørende forskel i din kommunikation og relation til dig selv og til andre mennesker. Enneagrammet giver dig indsigt i menneskers dybereliggende motiver og øger respekten, ydmygheden samt effekten af menneskers forskelligheder og ressourcer. Læs mere om Enneagrammet her.

Udbytte

Uanset om du vil bruge Enneagrammet som privatperson eller i dit professionelle liv, er der stort udbytte at hente, til begge livsområder.

Du vil blandt andet opnå:

 • Bedre anvendelse af dine personlige styrker og ressourcer
 • Forbedret dine samarbejdsevner, også med dem du oplever er svære at samarbejde med i dag
 • Styrket dit personlige lederskab
 • Større forståelse og tolerance for andre mennesker
 • Styrket din kommunikationen til mange typer af mennesker, også dem som du i dag har svært ved at kommunikere med
 • Værktøjer til at ændre uhensigtsmæssige mønstre
 • Større grad af selvindsigt og selvrefleksion
 • Bedre evne til at evaluere og udvikle dig selv


Krav

For at deltage på en Enneagram Practitioner, kræver det en vilje og et ønske om at arbejde seriøst og ærligt med dig selv og din egen udvikling. Det vigtigste er, at du er motiveret og er klar til udfordre dig selv og træde ud af din komfortzone.  Det er et intensivt forløb, og der er meget nyt stof. Derfor er det også vigtigt, at du prioriterer at være til stede alle de dage undervisningen foregår. At være fraværende en enkelt dag gør en stor forskel i forhold til at kunne følge resten af forløbet.

Mellem modulerne

Da Enneagrammet i høj grad er noget, som foregår i dig og mellem menneskeren anbefaler jeg minimum 30 timer til selvstudie og øvegrupper. Det er min erfaring, at dét timeantal sikrer en god implementering og maximalt udbytte af uddannelsen.

Formålet med øvegrupper er, at du får mulighed for at arbejde i dybden med de værktøjer, du får på uddannelsen, så du på den måde får mulighed for at få indarbejdet og integreret teorien til færdigheder.

Selvstudie er også en rigtig god idé og kan både være refleksioner fra den udleverede kursusmappe, egne refleksioner og observationer samt bevidst anvendelse af stoffet i din hverdag.


Målgruppe

For dig, som ønsker at øge forståelsen, kommunikationen og samarbejdet med andre mennesker, samt ønsker større forståelse for, og værktøjer til at arbejde med, dine egne tanke- og handlemønstre.


Form

Vi lægger stor vægt på, at værktøjer og indsigter integreres til praktisk anvendelse i hverdagen, så du ikke bare går fra uddannelsen med en mappe og en god oplevelse, men med læring, som vil følge dig og udvikle dig gennem hele livet. Derfor er undervisningsformen er en kombination af teoretiske oplæg og praktiske øvelser, så du får mulighed for at udforske og integrere stoffet i praksis.

For at sikre den højeste kvalitet af undervisningen og sikre størst muligt udbyttet for dig, vil der max være 15 kursister pr. hold. Udover din underviser, vil der også være uddannede assistenter, til at støtte dig, undervisningen og de individuelle processer.


Enneagram Basic – Modul 1 (2 dage)

På dette modul vil du blive introduceret til Enneagrammet som udviklingsværktøj. Du vil få gennemgået de 9 typer med henblik på at finde din egen type og genkende mønstre fra private og professionelle relationer. Du vil også lære om de tre centre som har stor indflydelse på vores samarbejde og måde at kommunikere og handle på.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Introduktion til de 9 enneagramtypers styrker og motivation
 • Enneagramtypernes coping strategier (ben)
 • De 3 centre (hoved, hjerte, krop) og deres samspil på arbejdspladsen
 • Afbalancering og integration af de tre centre


Enneagram Basic – Modul 2 (2 dage)

På dette modul vil du blive introduceret til typernes sociale stil samt hvordan typerne håndterer konflikter. Du vil desuden blive introduceret til Enneagrammets ni udviklingsniveauer, som øger din forståelse for, hvornår typerne agerer fra deres konstruktive side og mindre konstruktive side.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Typernes sociale stil (hornevian)
 • Typernes konflikthåndteringsstil (harmonics)
 • Intro til de ni niveauer for integration og bevidsthed

 

Enneagram Practitioner:

Enneagrammet & de tre instinkter – Modul 3 (3 dage)

På dette modul går vi i dybden med de tre instinktive varianter, som har stor indflydelse på vores fokus og vores måde at udleve mønstret på. Du vil få indsigt i, hvilket instinkt, der er det primære for dig samt, hvilken indflydelse det har på dig og dine relationer.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Grundig gennemgang af de tre instinktive varianter, samt de herunder liggende tre domæner
 • Afbalancering af instinkterne
 • Typernes passioner i forhold til instinkterne
 • Countertypes


Enneagrammet & skyggesider – Modul 4 (2 dage)

På dette modul arbejder vi med at afbalancere dine styrker og hive fat i glemt potentiale, så det igen får plads i lyset. Du vil få øje på, hvilke sider du med fordel kan dyrke mere eller dæmpe og afbalancere. Med udgangspunkt i Enneagrammet, skyder vi genvej til at åbne op for dit potentiale.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Lyse og mørke skygger
 • Dine sociale masker
 • Enneagrammet og Joharis Vindue
 • Integration og afbalancering af skyggesider

Enneagrammet & udviklingsvejen – Modul 5 (3 dage)

På dette modul går vi i dybden med udviklingsvejen samt de ni niveauer for integration, for de ni mønstre, samt hvordan du kan bruge Enneagrammet, som aktivt udviklingsværktøj videre i din hverdag.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Udviklingsvejen for de 9 typer
 • Grundig indføring i de ni niveauer for integration
 • Enneagrammet som udviklingsværktøj
 • Hvad kan de enkelte typer med fordel arbejde med
 • Udviklingskatalog for typerne

Certificeringsmodul, som Enneagram Business Practitioner (2 dage)

På dette modul vil du blive certificeret Enneagram Practitioner, såfremt du opfylder kravene. Du kan læse mere om kravene i studieguiden, som du får udleveret 1. dag på uddannelsen.

 • Skriftlig og praktisk certificering som Enneagram Practitioner

Ja tak, tilmeld mig straks! Så jeg sikrer mig en plads!

ENNEAGRAM BASIC

Modul 1 – 2 dage
16.-17. januar 2020 kl. 09.00-16.00

Modul 2 – 2 dage
30.-31. januar 2020 kl. 09.00-16.00

ENNEAGRAM PRACTITIONER

Modul 3 – 3 dage
4.-6. marts 2019 kl. 09.00-16.00

Modul 4 – 2 dage
26.-27. marts 2020 kl. 09.00-16.00

Modul 5 – 3 dage
22.-24. april 2020 kl. 09.00-16.00

Certificeringsmodul – 2 dage
28.-29. maj 2020 kl. 09.00-16.00

HVOR: Søvangsvej 1-5, 2650 Hvidovre

UNDERVISER: Christel Seierø – Enneagram Træner

DIN INVESTERING:

Enneagram Basic
4 dages undervisning: 6.500 kr. ekskl. moms

Enneagram Practitioner
10 dages undervisning: 15.500 kr. ekskl. moms

Enneagram Basic + Practitioner
14 dages undervisning og certificering: 20.500 kr. ekskl. moms

Alle priser er inklusiv materiale, gratis parkering, kaffe, te og en let frokost.

LÆS BETALINGSBETINGELSER

Tilmeld mig:
Enneagram Basic
Enneagram Practitioner
Enneagram Basic + Practitioner

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Dit telefonnummer (skal udfyldes)

Evt. firmanavn

Evt. besked og faktureringsoplysninger

Christel har jeg fuldt igennem en del år efterhånden og har taget både Enneagram og NLP Practitioner hos hende. Jeg har prøvet en række af de andre instruktører indenfor området og Christel er en klasse for sig, i den øverste elite. Hendes evne til at flytte mennesker er helt unik. Jeg kan kun give mine dybeste og varmeste anbefalinger.
Henrik Povlsen, Coach med speciale i stress og forandringsledelse
Både som person og underviser brænder Christel for at formidle sit stof og formår til mindste detalje at gøre det med en særlig dybde og med seriøs, kærlig, passioneret og humoristisk gennemslagskraft. Christel giver den enkelte plads og tager på naturlig vis lederskab overfor holdet – det ligger hende helt naturligt at tage ansvar for fælleskabet, skabe tryghed og vurdere både holdet og den enkeltes behov fra dag til dag.
Janne Lund Jespersen, Børnefaglig konsulent
Christel har undervist Enneagrammet i mange år og altid med fokus på at levere god og solid undervisning til sine elever. Jeg har kendt Christel i flere år, og hun og jeg har jævnligt mange snakke om de mere finurlige sider af Enneagrammet. Christel tilbyder og underviser i en række spændende kurser – og alle understreger hendes professionelle og personlige nysgerrighed om Enneagrammet samt hendes bestræbelser på altid at vide mere og undervise bedre til gavn for hendes elever. Hvad jeg især sætter pris på er Christels evige bestræbelser på at få Enneagramviden fra så mange vinkler som muligt. Bare for at sikre, at hendes viden er afbalanceret og så rig som muligt. Jeg kan kun anbefale Christel, hvis du skal til at udforske dit eget potentiale.
Mette Hvied Lauersen, Selvstændig coach og Formand for IEA Dk
Christel er en fantastisk underviser. Enneagram uddannelsen var præget af engagement, høj faglighed og en særlig ild. Christel skaber refleksion og forstyrre dig, så du formår at se dig selv og andre i op til flere lys. Jeg kan varmt anbefale at anvende Christels kompetencer, om det er inden for selvudvikling, forretningsøjemed eller ledelse.
Christina Poulsen, Centerleder, Glostrup kommune
Jeg har haft glæden af Christel på både Enneagram og NLP Practitioner. Jeg har under begge forløb fået fantastiske redskaber til selvindsigt og kommunikation. Hendes undervisning er afvekslende og ærlig. Hun har en kæmpe faglig viden, som hun formidler videre til sine kursister på fantastisk vis.
Henriette Ørnsholt, Sikkerhedskoordinator, Rigspolitiet
En fantastisk underviser og inspirator, Christel Seierø, dygtig, kompetent og yderst karismatisk. Underviser med hjertet – en indlevelse og empatisk tilgang til både emnet samt deltagerne på sine kurser. Jeg har taget både Enneagram og NLP Practitioner hos Christel og kan kun anbefale hende. Jeg glæder mig til, jeg selv kan finde tid til at sidde på skolebænken igen, med hende som underviser!
Katrine Bille Andersen, Ejer, fasion by heart