NLP Coaching forløb

Jeg er certificeret NLP Master Coach og bruger i mine forløb en kombination af de mest effektive og virkningsfulde værktøjer fra kognitiv terapi og gestalt terapi. Jeg har desuden videreuddannet mig inden for meta-kognitiv terapi, som jeg også bruger i sessionerne. De teknikker og værktøjer vi anvender foregår altid i samråd med dig, så du er tryg hele vejen.

En coachingsession varer ca. en time og vi starter altid sessionen med at afdække, hvad du har brug for. Jeg arbejder med coaching som en kombination af coachende spørgsmål, NLP teknikker, gulvøvelser, associeringsøvelser og sparring. Alle øvelser og teknikker forklares inden, så du ved, hvad der kommer til at foregå og vi evaluerer sammen efterfølgende, så vi arbejder med det, der har størst mulig effekt på dig.

Det er meget forskelligt, hvad den enkelte har brug for og derfor aftaler vi efter første session, hvordan vi laver et skræddersyet forløb til dig, med det du gerne vil arbejde med. Min erfaring er dog, at det giver god mening at mødes med større hyppighed i starten og derefter lade der gå længere tid i mellem.

Coaching foregår mine lokaler i Hvidovre og jeg laver også sessioner over Zoom. Jeg anbefaler dog, at vi mødes fysisk første gang.

Tavshedspligt: Uanset om du kommer som privat person eller via dit arbejde er der altid tavshedspligt også hvis din arbejdsgiver betaler.

 

Hvordan kan du bruge NLP?

Du kan bruge et coachingforløb til at blive mere bevidst om de valg du træffer og se dem fra nye perspektiver. Det giver dig mulighed for at bryde fastlåste mønstre og vaner og skabe nye som støtter dig bedre.
Med et coaching forløb får du en række værktøjer til at blive leder i dit eget liv, til at forbedre din kommunikation markant med andre mennesker og derigennem gøre dit budskab mere klar og tydeligt. NLP rummer en række effektive redskaber, til dig, der ønsker at styrke din kommunikation, skabe bedre professionelle og private relationer samt til at opnå dine mål og drømme. 

Udbytte af et NLP Coaching forløb

 • Støtte til at sætte mål og nå dem
 • Redskaber til at skabe gode relationer og kemi med alle typer af mennesker
 • Blive bedre til at lede dig selv og overholde de aftaler du laver med dig selv
 • Støtte til at skabe overbevisninger og vaner som støtter dig og det liv du ønsker
 • Afklaring af dine værdier
 • Nonverbale redskaber til at styrke din gennemslagskraft
 • Konkrete værktøjer til at øge din evne til at aflæse nonverbale signaler
 • Effektive og virksomme kommunikationsværktøjer
 • Mentale værktøjer til ressourcefuld tænkning
 • Få støtte til retningen i dit liv og livsformål
 • Hjælp til håndtering af følelser og følelsesmæssige reaktioner
Christel Seierø

Gratis vejledning

Jeg kontakter dig gerne for en snak om dine muligheder og besvare de spørgsmål der måtte være. Benyt formularen eller kontakt mig på:
Tlf:  26 19 05 79