Introduktion til Enneagrammet

Viden om Enneagrammet, hjælper dig først og fremmest med at øge din bevidsthed om dig selv og dine mønstre. Gennem denne bevidsthed vil du opleve, at din kommunikation, dit nærvær og din relation til andre mennesker forbedres markant. Enneagrammet giver dig indsigt i menneskers dybereliggende motiver og øger respekten, ydmygheden samt effekten af menneskers forskelligheder og ressourcer.  

Læs mere om Enneagrammet her.

Dag 1 – De 9 typer & de 3 centre
19. august 2024 kl. 12.30-17.30

Dag 2 – Konflikt stil & social stil
9. september 2024 kl. 12.30-17.30

Hvor: Vallensbækvej 63, 2625 Vallensbæk.

Din underviser: Enneagram Træner, Christel Seierø

Din investering: 4.500 kr. ekskl. moms.
Prisen inkluderer 2 dages undervisning inkl. omfattende kursusmateriale samt forplejning i form af kaffe, the og frugt.

Tilmeld dig her:

Med en introduktion til enneagrammet
vil du blandt andet få:

 • Indsigt i dit eget primære mønster
 • Bedre anvendelse af dine personlige styrker og ressourcer
 • Dybere indsigt i dine ubevidste mønstre og reaktioner
 • Værktøjer til bedre konflikthåndtering
 • Forbedret dine samarbejdsevner, også med dem du oplever er svære at samarbejde
 • Større forståelse og tolerance for andre mennesker
 • Større nærvær
 • Større grad af selvindsigt og selvrefleksion

Uanset om du vil bruge Enneagrammet i dit arbejdsliv eller som privatperson, er der stort udbytte at hente, til begge livsområder.

Kurset arbejder helhedsorienteret mod større nærvær, bevidsthed og balance.

Om kurset: Introduktion til Enneagrammet

Det vigtigste er, at du er motiveret og er klar til udfordre dig selv og træde ud af din komfortzone.  Det er et par intensive, og der er meget nyt stof, så det er vigtigt at prioritere at være der begge dage fra start til slut.

Kurset er for dig, som er nysgerrig på Enneagrammet og som ønsker en grundig introduktion til de 9 personlighedstyper.

Kurset er desuden for dig, der vil øge din forståelse for andre mennesker, forbedre din kommunikation og din relation med andre samt ønsker større forståelse for, og værktøjer til at arbejde med, dine egne tanke- og handlemønstre.

Derudover er kurset særligt velegnet for dig, der er ansat i en organisation, som allerede arbejder med Enneagrammet. Måske er du nyansat eller var syg, på ferie eller barsel, da din afdeling var afsted. Her har du muligheden for at blive klædt på, så du kan være en del af arbejdet med Enneagrammet på din arbejdsplads.

Det kan også være en måde at blive bekendt med Enneagrammet, hvis din organisation overvejer at arbejde aktivt med Enneagrammet inden i investerer i et internt forløb.

Jeg lægger stor vægt på, at værktøjer og indsigter integreres til praktisk anvendelse i din hverdag, så du ikke bare går fra kurset med ny inspiration og en god oplevelse, men med læring, som vil følge dig og udvikle dig gennem hele livet. Derfor er undervisningsformen en kombination af teoretiske oplæg og praktiske øvelser, så du får mulighed for at udforske og integrere stoffet i praksis.

På denne dag vil du blive introduceret til Enneagrammet som udviklingsværktøj. Du vil få gennemgået de 9 typer med henblik på at finde din egen type og genkende mønstre fra private og professionelle relationer. Du vil også lære om de tre centre (krop, hjerte, hoved), som har stor indflydelse på vores samarbejde og vores måde at kommunikere og handle på.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Introduktion til de 9 enneagramtyper
 • Enneagramtypernes coping strategier under stress og overskud (pile)
 • De 3 centre (krop, hjerte, hoved) og hvordan du kan bruge dem bevidst

På denne dag vil du blive introduceret til typernes sociale stil samt, hvordan typerne håndterer konflikter. Du får desuden inspiration til, hvordan du kan arbejde videre med Enneagrammet i din hverdag.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Typernes sociale stil (hornevian)
 • Typernes konflikthåndteringsstil (harmonics)
 • Det videre arbejde med Enneagrammet
Christel Seierø

Gratis studievejledning

Jeg kontakter dig gerne for en snak om dine muligheder og besvare de spørgsmål der måtte være. Benyt formularen eller kontakt mig på:
Tlf:  26 19 05 79