Enneagram Master Classes

Enneagram Master Classes er for dig, som er certificeret Enneagram Practitioner. Med Master Class modulerne har du mulighed for at udvælge og gå i dybde med lige præcise de emner som interesserer dig.

Typeafklaring (2 dage)
29.-30 august 2024 kl. 9.00-16.00

Objektrelationer (2 dage)
26.-27. september 2024 kl. 9.00-16.00

Samarbejde & teams (2 dage)
24.-25. oktober 2024 kl. 9.00-16.00

Forsvarsmekanismer og kontroldramaer (2 dage)
21.-22. november 2024 kl. 9.00-16.00

HVOR: Vallensbækvej 63, 2625 Vallensbæk

DIN UNDERVISER: Christel Seierø – Enneagram Træner

MASTER CLASS:
1 modul – kr. 5.500 ekskl. moms
2 moduler – kr. 9.800 ekskl. moms
3 moduler – kr. 14.000 ekskl. moms
4 moduler – kr. 18.400 ekskl. moms

Tilmeld Enneagram Master Class

Uddannelsen hos os er akkrediteret af IEA Global, som blandt andet sikrer professionel og etisk forsvarlig brug af Enneagrammet iht. IEA Globals standarder.

Med Enneagram Master Classes vil du blandt andet få:

 • Endnu dybere indsigt i de 9 typer
 • Værktøjer til at hjælpe andre med at finde deres type
 • Viden om, hvordan de 9 typer indgår i grupper og teams
 • Viden om hvordan du bedst giver de 9 typer feedback og støtter deres udvikling
 • At styrke dine samarbejdsevner med dem du finder det svært at samarbejde med
 • At styrke og målrette din kommunikation til de 9 typer
 • Endnu større grad af selvindsigt og selvrefleksion
 • Bedre evne til at evaluere og udvikle dig selv

Læs om Enneagram Master Class

For at deltage på en Enneagram Master Class kræver det, at du er certificeret Enneagram Practitioner eller har tilsvarende viden fra anden Enneagram udbyder, som er godkendt af Enneagrambrancheforeningen. Derudover kræver det en vilje og et ønske om at arbejde seriøst og ærligt med dig selv og din egen udvikling samt nysgerrighed på andre mennesker.

Har du taget din Enneagram uddannelse et andet sted, så ring og få en snak, med Enneagram Træner, Christel Seierø om dine muligheder.

Master Classes er for dig, som allerede kender Enneagrammet og har oplevet den store effekt det har i dit samspil med andre mennesker. Den er for alle, som ønsker at øge forståelsen samt forbedre kommunikationen og samarbejdet med andre mennesker. Uddannelsen er desuden for dig, som ønsker værktøjer til at arbejde seriøst med din personlige udvikling samt dine tanke- og handlemønstre.

Undervisningsformen er en kombination af teoretiske oplæg og praktiske øvelser for at sikre, du bliver udfordret og for at sikre, at Enneagram stoffet bliver en integreret del af din hverdag. Jeg lægger stor vægt på, at de værktøjer og indsigter du får på en Master Class er praktisk anvendelige i din hverdag, så du går fra kurset med viden og værktøjer, som vil følge dig og udvikle dig resten af dit liv.

Der vil være max 15 kursister på holdet for at sikre høj kvalitet i undervisningen og størst muligt udbyttet for dig, som deltager. Udover din Enneagram Træner, vil der også være uddannede assistenter, til at støtte dig og resten af holdet.

På dette modul får du værktøjer til at interviewe andre mennesker, med henblik på at støtte dem i at finde deres primære enneagrammønster. Du vil få forskellige teknikker og værktøjer til at spotte verbale og nonverbale signaler samt spørgeteknik til at finde den bagvedliggende motivation. Du vil desuden få indsigt i typernes værdier og overbevisninger samt hvordan du spotter dem i interviews.

På dette modul arbejder vi blandt andet med:

 • De 9 typers verbale og nonverbale signaler
 • Interview og spørgeteknik
 • Brug af trekanter til typebestemmelse
 • Praktisk træning i interviewteknik og at stille type-hypotser

Enneagrammet og Objektrelationer

På dette modul går vi i dybden med, hvordan de 9 enneagramtyper indgår i relationer samt, hvilke styrker og vanskeligheder de enkelte typer kan have i forhold til hinanden.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Objektrelationer
 • Relationstrekanter
 • Tilknytningstemaer
 • Frustrationstemaer
 • Afvisningstemaer

På dette modul arbejder vi med de 9 enneagramtypers samarbejdsstil samt deres styrker og udfordringer i teams. Vi arbejder med gruppeproces, hvordan vi skaber et high performance team og typernes særlige evner og udfordringer i samarbejdet med de øvrige typer. Vi arbejder desuden med, hvad der motiverer og demotiverer typerne samt hvordan de foretrækker feedback.

Vi arbejder blandt andet med:

 • Gruppeproces og de 9 enneagramtypers reaktioner på de forskellige faser
 • Enneagramtypernes fokus, styrker og udfordring i samarbejdet med andre
 • Enneagramtypernes foretrukne feedback form
 • Casetræning i, hvordan du anvender Enneagrammet i teams og sammen med andre

På dette modul arbejder vi med, hvilke kontroldramaer og forsvarsmekanismer typerne anvender når de bliver pressede samt, hvad du bevidst kan gøre for at sikre bedst muligt overskud, så du ikke bliver kapret af de ukonstruktive sider af dit enneagrammønster.

Vi arbejder blandt andet med:

 • De 9 typers kontroldramaer
 • Hvordan vi bevarer energi og overskud i vanskelige relationer
 • De 9 typers forsvarsmekanismer
Christel Seierø

Gratis studievejledning

Jeg kontakter dig gerne for en snak om dine muligheder og besvare de spørgsmål der måtte være. Benyt formularen eller kontakt mig på:
Tlf:  26 19 05 79

Hvad siger vores kursister

Tanja Barnekov Zachon​
Project Manager​

Christel er en kæmpe inspiration. Hvis jeg kunne give flere end fem stjerner ville jeg gøre det. Hun er en fantastisk formidler med en unik viden inden for sit felt. Man får en fornemmelse af, at hun er en uudtømmelig videnskilde. Derudover er hun utrolig nærværende og omsorgsfuld i sin undervisning med en stor respekt for det enkelte menneske og det udviklingstrin den enkelte er på.

Du kan ikke undgå, at hun rykker noget i dig/hos dig. Jeg vil til hver en tid anbefale Christel til alle jeg kender og ikke kender.

Allan Kjærsgaard​
Cheftræner, Greve Karate​

Jeg har oplevet, at arbejdet med NLP, effektivt kan løsne fastspændte situationer, give en stærk personlig indsigt, samt tydeligt belyse hvorfor man gør som man gør.
Som chef for en af Danmarks allerstørste og mest succesfulde karateklubber, både set i elite øjemed og bredde perspektiv, møder jeg dagligt mange udfordringer der skal løses. Udfordringerne findes på mange forskellige planer, for mit arbejde består i vedvarende at skabe udviklende rammer for mennesker, der bryder grænser, der vil være succesfulde, eller blot vil finde troen på sig selv.

NLP uddannelsen har været med til at give mig konkrete værktøjer til at holde retningen, og navigere – selv i stormvejr.

Jan Tegner Christensen​
Sygeplejerske & terapeut​

Som sygeplejerske og terapeut har jeg gennem tiden modtaget en del undervisning i kommunikation og kropsprog. De sidste 5 måneder har jeg suppleret min viden med en NLP Body Language Practitioner hos Christel. Jeg er ikke alene dybt imponeret over den viden og de færdigheder Christel har. Men også yderst taknemmelig over den måde hun formår, at dele ud af hendes viden, så man som kursist hurtigt lærer og integrerer stoffet og på en naturlig måde.


De absolut varmeste anbefalinger herfra.

Henrik Povlsen​
Selvstændig konsulent​

Christel, har jeg fuldt igennem en del år efterhånden. Jeg har taget både NLP Practitioner, Enneagram Practitioner samt workshop om kropssprog hos hende. Jeg har prøvet en række af de andre instruktører indenfor området og Christel er en klasse for sig selv i den øverste elite.

Hendes evner til at flytte sine elever er helt unik. Kan kun give mine dybeste og varmeste anbefalinger.