Referencer

NLP og Enneagrammet v/ Christel Seierø

Rolf Høegh​
Salgstræner & Foredragsholder

“Det var en stor fornøjelse at deltage i en af Christel Seierø’s workshops om kropssprog og hvordan man aflæses folks (kundens) ansigtstræk. Christel er en formidabel formidler.

Jeg kan varmt anbefale alle at opleve hendes workshop om kropssprog.”

Frank Bo Johansen​
Ingeniør

“Jeg kan hermed på det varmeste anbefale Christel Seierø’s kurser/seminar – hun udviser et suverænt overskud af kompetence og efterlader hverken kursister eller ubesvaret spørgsmål. Hendes undervisning er spillevende, nutidig og meget, meget nærværende. Det er et must at deltage i hendes workshop om kropssprog, set i forhold til almindelig,- samt arbejdsrelateret kommunikation – jeg kan nærmest ikke forstå jeg har kunnet fungere uden. Jeg følte mig meget privilegeret og taknemmelig, da jeg kørte hjem efter at have tilbragt en hel dag i meget kyndigt og yderst kompetent selskab. Jeg venter ikke to sekunder med at melde mig på en opfølgning.”

Maiken Kestner
Professionel fotograf

“Christel faglig meget dygtig og som person meget behagelig og inspirerende. Jeg har både haft fornøjelsen af Christel inden for NLP og kommunikation og nu også hendes viden om kropssprog og mimik. Christel underviser og formidler sin viden på en både kompetent og humoristisk måde og hun er ikke bleg for at bruge sig selv og eksempler fra din egen hverdag, hvilket for mig, gør tingene mere levende og nemme at forstå.”

Mikael Vinager
Salgschef, TDC Mobil

“Vi har i TDC i flere omgange haft stor glæde og gavn af Christel – I perioder har hun været hyret ind til coachring og sparring af vores undervisere og coaches – og jeg selv har både i 2010 og igen i 2011 fået personlige coachingsessions – Hun leverer bragende flotte resultater – og hvad enten det har været business coaching eller personlig coahing, så har Christel en stor force – hun er utrolig rummende som person og coach – og det bevirker, at hun er meget tillidsskabene – og hun har en meget bred erfaring og en masse konstruktive og motiverende værktøjer – så jeg føler altid, at jeg går fra vores sessions, meget mere beriget, end da jeg kom.”

Roger Courage Matthisen 
Parliament & Political Management

“Christel er en begavet, motiverende og frygtløs underviser. Jeg havde fornøjelsen af at møde Christel, som underviser og træner i forbindelse med en certificering som NLP Business Practitioner.

Som selvstændig udviklingskonsulent og udøvende professionel skuespiller, spiller troværdig og autentisk formidling en central rolle i min karriere. Og det hører til de sjældnere oplevelser, som det er tilfældet med Christel, at jeg møder en faglig skarphed kombineret med en indfølende formidling, der både skaber en underholdende ramme og samtidigt udvider forståelsen af materialet.

Christel har en enestående evne til at lade sine modtagere påvirke formidlingen, uden at det tager fra dagens og kursets mål. Christels frygtløshed i at bruge sig selv som udstillingsvindue, når hun demonstrerer øvelser eller personlighedsmønstre er beundringsværdig, og hendes engagement supplerer professionalismen med charme og intelligens.

Jeg vil derfor ikke tøve et øjeblik med at engagere Christel på et af vore egne seminarer eller udviklingsforløb, fordi hun udstråler hvad Albert Einstein så fint formulerede, ”Fokusér ikke på successen, men nærmere på værdien.”

Lars Rasmussen
Selvstændig konsulent

“Har været på en direkte fremrangende workshop omkring kropssprog og ansigtsudtryk – Jeg kan varmt anbefale dette kursus, for alle, der ønsker at forstå både sit eget samt andres non-verbale sprog.
Tak for en inspirerende dag Christel.”

Bettina Hjorth-Hartmann
PA, Konventum

“Når professionalisme, empati & kærlig karma mødes og smelter sammen på helt naturlig vis!

Christel er ét af de mest ressourcefulde mennesker, jeg kender, som evner at tilsidesætte egne udfordringer, holdninger og behov og virkelig være til stede og nærværende for et andet menneske.

Jeg er blevet undervist af og ser frem til mange flere undervisningsforløb hos Christel, har assisteret Christel i hendes undervisning og glæder mig til hver en rejse i hendes selskab!

Takket være Christels kærlige prik og udfordringer, er jeg blevet en endnu bedre udgave af mig selv.”

Anne-Mette Stender
HR-chef home A/S

“Godt og brugbart indhold. Det bedste kursus jeg nogen sinde har været på. Christel er bare så sympatisk, rolig og lyttende – rigtig rart”.

Det er bare én af de utallige positive tilbagemeldinger Christel fik, fra tilfredse home deltagere i de godt to år, hun var tilknyttet home University, som samarbejdspartner.

Christel skaber stor værdi for den enkelte deltager, dels som det fantastisk menneske hun er, og dels fordi hun har en dyb indsigt i menneskers forskellige adfærd. Christel møder mennesker lige præcis, der hvor de er, og får dermed lov til at åbne op, så du som deltager på et kursus med Christel, nysgerrigt lader dig rive med.”

Hanne Schultz
Selvstændig

“For mig har Christel været en kompetent, nærværende og undervisningen dybdegående. Samtidig har jeg haft muligheden for at vende tilbage efter endt kursus med spørgsmål, det har haft stor værdi for mig. Jeg glæder mig til at deltage i kommende kurser og jeg kan kun anbefale dig, at tage dine kommende uddannelser hos Christel.”

Karin Hansen
Freelance IT Konsulent

“Christel er en virkelig kompetent og en fremragende formidler, hun har en kæmpe viden på sit felt og formår, at formidle det på en spændende og lærerig måde så man husker stoffet. Jeg har fået et kæmpe udbytte, af de kurser jeg har været på med Christel som underviser, og det har for altid forandret mig som menneske.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Christel og jeg håber du en dag får muligheden for at opleve hendes guldgrube af viden om Enneagrammet.”

Katrine Bille Andersen
Ejer, Fasion by Heart

“En fantastisk underviser og inspirator, Christel Seierø, dygtig, kompetent og yderst karismatisk. Underviser med hjertet – en indlevelse og empatisk tilgang til både emnet samt deltagerne på sine kurser. Jeg har taget både NLP Practitioner og Enneagram Practitioner hos Christel og kan kun anbefale hende. Jeg glæder mig til, jeg selv kan finde tid til at sidde på skolebænken igen, med hende som underviser!”

Kent Jakobsen
Key Account Manager, DGS

“Når man støder ind i undevisere, som er engagerede, vidende og dygtige formidlere, så skal man åbne sig og være med. Når underviseren så samtidig er intelligent, modig og ikke bange for at udfordre, så har man ikke kun en pligt, men også lyst til at give mere af sig selv, for at nå flere erkendelser, mere lærdom og flere redskaber end man lige troede man skulle have med. En sådan underviser er Christel… Man får altid mere med end det umiddelbare. Derfor kan jeg kun anbefale, at hvis man får chancen for et kursus hos Christel, så gør det….uden tøven.”

Pia Stjernlund
HR-chef, North Media

“Christel er en fantastisk underviser, som formår at gøre det både levende og spændende. Jeg har arbejdet tæt sammen med Christel og kender hende som en engageret og dygtig samarbejdspartner. Jeg vil til enhver tid anbefale Christel.”

Regitze Victor
Back office, Normann Copenhagen

“Christel er en særdeles kompetent og engageret underviser. Hendes faglighed er så velfunderet, at jeg bare kunne suge til mig i en tryg og positiv læringsproces.  Hun brænder tydeligvis for det, hun laver – og er samtidig en rigtig dygtig formidler.
NLP Practitioner forløbet med Christel blev til en helt særlig tid i mit liv, og det indlærte forankrede sig så solidt, at det blev en integreret del af mit mindset.”

Natja Laustsen
Fysioterapeut

“Christel er, som underviser, en yderst kompetent og inspirerende formidler. Hun udviser fra første sekund en stor indlevelse til både emnet (NLP) samt de enkelte deltagere. Her kan man i trygge rammer opleve en faglig funderet viden leveret i et potpourri fra Christels utømmelige formidlingskasse. Jeg glæder mig til igen en dag at være deltager på et af hendes kurser!”

Maria Hummelshøj Mogensen
Life & Business Coach

“Christel er en super dygtig underviser og hun er virkelig en ekspert på områderne NLP og Enneagrammet. Det har været en fornøjelse at tage NLP Practitioner hos dig Christel og jeg håber på at deltage i din undervisning igen.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.”

Vicky Albertsen-Kornblit
Partner, Projekt S

“Christel er en meget inspirerende og kompetent underviser. Hun formår at medrive, hver eneste deltager, med sit utrolige engagement, HVER ENESTE GANG. Det er både underholdende, sjovt, alvorligt, vigtigt og altid spændende, så spændende, at man ikke slipper fokus før tiden er gået. Christels undervisning kan sammenlignes med en spændende tv-serie, der altid ved vejs ende, drager dig videre til næste afsnit, man må bare have det næste med! Jeg vil til hver en tid anbefale Christel og hendes undervisning/form.”

Louise Eidemak
PA

“Christel er både inspirerende, kompetent og nærværende i sin undervisning. Det er tydeligt, hun brænder for stoffet, og ved hvad hun taler om. 5 stjerner og en anbefaling herfra.”

Henrik Povlsen
Selvstændig konsulent

“Christel, har jeg fuldt igennem en del år efterhånden. Jeg har taget både NLP Practitioner, Enneagram Practitioner samt workshop om kropssprog hos hende. Jeg har prøvet en række af de andre instruktører indenfor området og Christel er en klasse for sig selv i den øverste elite. Hendes evner til at flytte sine elever er helt unik. Kan kun give mine dybeste og varmeste anbefalinger.”

Christina Poulsen
Centerleder, Glostrup Kommune

“Christel er en fantastisk underviser. Enneagram uddannelsen var præget af engagement, høj faglighed og en særlig ild. Christel skaber refleksion og forstyrre dig, så du formår at se dig selv og andre i op til flere lys. Jeg kan varmt anbefale at anvende Christels kompetencer, om det er inden for selvudvikling, forretningsøjemed eller ledelse.”

Dorte Eilsø
Selvstændig coach

“Christel er en FANTASTISK formidler og underviser – én af de bedste jeg har mødt, og jeg har mødt mange!

Det er aldrig kedeligt at høre Christel formidle – du vil bare have mere. Hun formår at ramme dig lige præcis via dén læringsstil du foretrækker eller den som Christel gerne vil udfordre. Hun er ekspert i Enneagrammets 9 typer og det mærker du i hendes formidling. Christel er provokerende, spørgende, omsorgsfuld, empatisk, ‘for meget’, tilbagetrukket, hensynsfuld, højtråbende, lyttende etc. – alt sammen til rette tid. Christel kan være det hele, og hun bruger det aktivt i sin formidling. Med stor fordel. Stoffet går direkte ind.

Jeg kender ingen som Christel, der formår at formidle så fremragende både via det verbale sprog og det non-verbale sprog. Sidstnævnte er hun også enormt skarp til at aflæse.

Jeg er især glad for Christels måde at skabe refleksion hos mig. Hun har fået mig til at tænke anderledes, og jeg vil gå så vidt til at sige, at NLP‘en og Christels måde at formidle den på, har gjort mig til en bedre udgave af mig selv.

Det er derfor naturligt for mig, at give Christel de bedste anbefalinger.”

Josef Markussen
Personlig træner

“Da jeg kom ind til Christel, havde jeg lige været igennem en hård periode i mit liv.
Jeg var lige gået fra min kæreste, var selvstændig (jeg kunne se min indkomst bare dalede langsomt. Til sidst lavede jeg en omsætning på 8000 om måneden). Følte jeg ingen direktion i livet havde og havde en indre følelse af, at jeg ikke kunne være mig selv.

Christel formidlede NLP på sådanne en måde, at det ændrede mit liv! Jeg fandt ud af, at jeg gerne ville lave et kæmpe fællesskab med mennesker, der gerne ville blive inspireret til en sundere hverdag. Jeg fandt ud af, jeg var god nok, hvilket jeg ikke havde følt hele mit liv.

Før jeg mødte min nuværende kæreste, krævede det én ting og det var min indre egentilstand. Det betød, at jeg lige pludselig fik overskud igen og stille og roligt kom jeg i fællesskab med de andre på uddannelsen, som jeg ikke ville være foruden, heller ikke igennem en af de sværeste faser i mit liv.

Jeg kunne blive ved med at skrive, fordi for mig, var det livsændrende.
Jeg håber du tager ud til Christel og hører hende “live”, hun er helt igennem en af de mest engagerede formidlere jeg har mødt i mit liv og hun formår at få budskabet over kanten.”

Henriette Ørnsholt
Sikkerhedskoordinator, Rigspolitiet

“Jeg har haft glæden af Christel på både NLP Practitioner og Enneagram Practitioner. Jeg har under begge forløb fået fantastiske redskaber til selvindsigt og kommunikation. Hendes undervisning er afvekslende og ærlig. Hun har en kæmpe faglig viden, som hun formidler videre til sine kursister på fantastisk vis.”

Heidi Jonsson
Manager

“Christel er en fantastisk underviser, som tryllebinder og deler gavmildt ud af sin omfattende viden. Aldrig har jeg glædet mig så meget, til at komme i skole, som da jeg læste NLP Practitioner samt Enneagram Practitioner hos Christel. Kan varmt anbefales hvis du ønsker at udvikle dig!”

Christel Werenskiold
Konsulent

“Christel er ubetinget den bedste underviser jeg kender, – hun deler gavmildt, engageret, energifyldt, kompetent og ikke mindst humoristisk af sin meget omfattende viden om NLP, kropssprog og Enneagrammet. Christel deler egne erfaringer og rejser i selvudvikling – og hendes tilgang til dét betyder at kejtethed, ubehag og angst for at dele, OGSÅ de svære ting og de mindre heldige sider af sig, selv nærmest forsvinder. Christels kurser er solidt forankret i en omfattende – nærmest ærefrygtindgydende – teoretisk viden, men Christel er først og fremmest optaget af at viden alene ikke rykker, hvis der ikke kommer krop og handling på. Derfor er den værktøjskasse du får med, de øvelser du lærer og den selvindsidsigt du opnår mere end solid. Det forudsætter naturligvis, at du ogå selv arbejder og øver – jeg kan varmt anbefale at gå “all in” og at prioritere øvegrupper og selvrefleksion mere end højt. Jeg øvede selv mere end 100 timer på begge kurser og det betød at værktøjskassen er en integreret og let tilgængelig del af mit repetoire som konsulent. Jeg tog NLP først og Enneagram bagefter og det er efter min opfattelse den helt rigtige rækkefølge. Mine NLP-værktøjer og viden gjorde det meget lettere at forstå og bruge Enneagrammet. Min deltagelse på Christels Enneagram og NLP Practitioner har forvandlet mit liv. Jeg er blevet dygtigere til mit fag. Jeg er blevet en bedre ven og kæreste. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv. Og jeg har fået et mere præcist blik for hvad jeg fortsat skal arbejde med – og hvordan jeg kan gøre det.”

Allan Kjærsgaard​
Cheftræner, Greve Karate​

Jeg har oplevet, at arbejdet med NLP, effektivt kan løsne fastspændte situationer, give en stærk personlig indsigt, samt tydeligt belyse hvorfor man gør som man gør.
Som chef for en af Danmarks allerstørste og mest succesfulde karateklubber, både set i elite øjemed og bredde perspektiv, møder jeg dagligt mange udfordringer der skal løses. Udfordringerne findes på mange forskellige planer, for mit arbejde består i vedvarende at skabe udviklende rammer for mennesker, der bryder grænser, der vil være succesfulde, eller blot vil finde troen på sig selv.

NLP uddannelsen har været med til at give mig konkrete værktøjer til at holde retningen, og navigere – selv i stormvejr.

Thomas Laudrup
Selvstændig

“Christel er yderst kompetent og en dygtig formidler. Jeg kan klart anbefale at deltage på inspirations workshops eller en af Christel’s uddannelser.”

Sanne Ragnvald
Selvstændig

“God, grundig og kompetent instruktion i emnet. Meget indlevende og inspirerende undervisning. Vil du vide noget om Enneagrammet, NLP eller kropssprog er Christel klart at anbefale.”

Jan Tegner Christensen​
Sygeplejerske & terapeut​

Som sygeplejerske og terapeut har jeg gennem tiden modtaget en del undervisning i kommunikation og kropsprog. De sidste 5 måneder har jeg suppleret min viden med en NLP Body Language Practitioner hos Christel. Jeg er ikke alene dybt imponeret over den viden og de færdigheder Christel har. Men også yderst taknemmelig over den måde hun formår, at dele ud af hendes viden, så man som kursist hurtigt lærer og integrerer stoffet og på en naturlig måde.


De absolut varmeste anbefalinger herfra.

Tanja Barnekov Zacho
Project Manager

“Christel er en kæmpe inspiration. Hvis jeg kunne give flere end fem stjerner ville jeg gøre det. Hun er en fantastisk formidler med en unik viden inden for sit felt. Man får en fornemmelse af, at hun er en uudtømmelig videnskilde. Derudover er hun utrolig nærværende og omsorgsfuld i sin undervisning med en stor respekt for det enkelte menneske og det udviklingstrin den enkelte er på. Du kan ikke undgå, at hun rykker noget i dig/hos dig. Jeg vil til hver en tid anbefale Christel til alle jeg kender og ikke kender.”

Christel Seierø

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller ønsker du reference af bestemt type, er du altid velkommen til at kontakte os. Brug formularen eller kontakt på:
Tel: 26 19 05 79