Enneagram uddannelse

Overvejer du at tage en Enneagram uddannelse? Så er der mange muligheder, uanset om du er helt ny eller allerede har kendskab til Enneagrammet.

Du kan få et overblik over alle Enneagram uddannelser her:

Enneagram Basic er for dig, der gerne vil have en introduktion til Enneagrammet og blive klogere på, hvilken type du selv er, hvordan mønstret virker i dig samt en overordnet forståelse for Enneagrammet som værktøj.

Enneagrammet kurser er for dig der gerne vil dykke ned i ét specifikt emne og kun deltage på enkelte moduler. Det kan være du har taget Basic hos en anden udbyder eller har været på Enneagram kursus i din virksomhed. Du kan læse, hvad det kræver at deltage under hvert modul.

Enneagram Practitioner uddannelsen varer mellem 5-6 måneder og  er for dig der er ny i enneagrammet og gerne vil i dybden med alt hvad, Enneagrammet kan tilbyde. Det er en certificeret uddannelse, som du kan bruge allerede fra 1. modul

Enneagram Master uddannelsen er for dig, der allerede er certificeret Enneagram Practitioner hos mig eller anden udbyder. Det er en overbygning på Practitioner uddannelsen for dig der også gerne vil kunne bruge Enneagrammet i forhold til andre.

Uanset hvilken Enneagram uddannelse, du overvejer kan du altid få gratis studievejledning. Kontakt mig her.

Alle Enneagram uddannelser er internationalt akkrediteret af IEA Global.

Du kan læse meget mere om indholdet, priser, krav og forløbet ved at klikke på nedenstående:  

Enneagram uddannelse
Enneagram kursuscenter

Hvad kan du bruge en Enneagram uddannelse til?

Du kan bruge en Enneagram uddannelse til at blive klogere på dig selv og andre. Både i en arbejdsmæssig og privat kontekst.

Udbytte af en Enneagram uddannelse

  • Bliv bevidst om din bagvedliggende motivation for at gøre som du gør
  • Lære at bryde mønstret når det ikke støtter dig
  • Blive klogere på andre menneskers motiver og adfærd
  • For større forståelse for dig selv og dine relationer
  • Opnår større balance mellem hoved, hjerte og krop
  • Bliv klogere på hvorfor de forandringer du forsøger at skabe ikke altid lykkes og hvordan du sikrer, at de gør
  • Opdag hvordan du kan trække på ressourcer du måske slet ikke er bevidst om at du indeholder
Christel Seierø

Gratis studievejledning

Jeg kontakter dig gerne for en snak om, hvilken Enneagram uddannelse, der er den rigtige for dig. Benyt formularen eller kontakt mig på:
Tlf:  26 19 05 79

Hvad siger vores kursister om Christel Seierø
og Enneagram uddannelse

Dorte Eilsø
Selvstændig coach

“Christel er en FANTASTISK formidler og underviser – én af de bedste jeg har mødt, og jeg har mødt mange!

Det er aldrig kedeligt at høre Christel formidle – du vil bare have mere. Hun formår at ramme dig lige præcis via dén læringsstil du foretrækker eller den som Christel gerne vil udfordre. Hun er ekspert i Enneagrammets 9 typer og det mærker du i hendes formidling. Christel er provokerende, spørgende, omsorgsfuld, empatisk, ‘for meget’, tilbagetrukket, hensynsfuld, højtråbende, lyttende etc. – alt sammen til rette tid.

Christel kan være det hele, og hun bruger det aktivt i sin formidling. Med stor fordel. Stoffet går direkte ind.

Jeg kender ingen som Christel, der formår at formidle så fremragende både via det verbale sprog og det non-verbale sprog. Sidstnævnte er hun også enormt skarp til at aflæse.

Jeg er især glad for Christels måde at skabe refleksion hos mig. Hun har fået mig til at tænke anderledes, og jeg vil gå så vidt til at sige, at NLP‘en og Christels måde at formidle den på, har gjort mig til en bedre udgave af mig selv.

Det er derfor naturligt for mig, at give Christel de bedste anbefalinger.”

Christel Werenskiold
Konsulent

“Christel er ubetinget den bedste underviser jeg kender, – hun deler gavmildt, engageret, energifyldt, kompetent og ikke mindst humoristisk af sin meget omfattende viden om NLP, kropssprog og Enneagrammet. Christel deler egne erfaringer og rejser i selvudvikling – og hendes tilgang til dét betyder at kejtethed, ubehag og angst for at dele, OGSÅ de svære ting og de mindre heldige sider af sig, selv nærmest forsvinder. 

Christels kurser er solidt forankret i en omfattende – nærmest ærefrygtindgydende – teoretisk viden, men Christel er først og fremmest optaget af at viden alene ikke rykker, hvis der ikke kommer krop og handling på. Derfor er den værktøjskasse du får med, de øvelser du lærer og den selvindsidsigt du opnår mere end solid. Det forudsætter naturligvis, at du ogå selv arbejder og øver – jeg kan varmt anbefale at gå “all in” og at prioritere øvegrupper og selvrefleksion mere end højt. Jeg øvede selv mere end 100 timer på begge kurser og det betød at værktøjskassen er en integreret og let tilgængelig del af mit repetoire som konsulent. 

Jeg tog NLP først og Enneagram uddannelse bagefter og det er efter min opfattelse den helt rigtige rækkefølge. Mine NLP-værktøjer og viden gjorde det meget lettere at forstå og bruge Enneagrammet. 

Min deltagelse på Christels Enneagram uddannelse og NLP Practitioner har forvandlet mit liv. Jeg er blevet dygtigere til mit fag. Jeg er blevet en bedre ven og kæreste. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv. Og jeg har fået et mere præcist blik for hvad jeg fortsat skal arbejde med – og hvordan jeg kan gøre det.”